Politika privatnosti

Politika privatnosti

Blog Pingulingo obavezuje se na zaštitu vaših ličnih podataka. S tim vas upoznaje tekst u nastavku.

Molimo vas da politiku zaštite ličnih podataka povremeno proverite s obzirom na moguće izmene.

Zaštita ličnih podataka – uopšteno

Lične podatke prvenstveno prikupljamo radi:

  • što efikasnijeg odgovora na vaš upit
  • osiguranja pružanja tražene usluge
  • naše interne statističke obrade podataka
  • mogućnosti slanja publikacija, brošura i drugih promotivnih materijala.

Podaci na koje se odnosi sistem Politike zaštite ličnih podataka (Politike privatnosti):

  • ime i prezime
  • e-adresa
  • ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni.

Sadržaj Politike privatnosti

Vašu e-adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim licima na raspolaganje bez vašeg pristanka jer je to u suprotnosti sa našom politikom privatnosti. Blog Pingulingo pridržava se strogih pravila protiv spama. Blog ne odgovara za slučajnu grešku ili grešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zagarantovane zaštite vaših podataka, ali garantuje da će greška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, što pre.

Prikupljamo samo one lične podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoju stranicu i ne tražimo da otkrijete više podataka nego što je zaista potrebno za učestvovanje u aktivnostima na našem blogu.

Tajnost podataka

Želimo jasno reći da prilikom posete našem blogu vaši lični podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obavezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati podatke koje smo zaprimili.

Elektronske poruke

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-poštu) s ličnim podacima po kojima vas je moguće identifikovati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahteva.

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bismo osigurali da ovaj blog bude pristupačan svim korisnicima, koristi se softver koji prati posete, te prepoznaje neovlaštene pokušaje slanja ili izmene podataka, kao i one koji bi mogli prouzrokovati štetu na neki drugi način. Neovlašćeni pokušaji slanja ili izmene podataka na ovom blogu strogo su zabranjeni.

Zaštita ličnih podataka dece

Naš blog koji bi mogao privući decu i koji eventualno prikuplja lične podatke dece mlađe od 14 godina, izrađen je u nameri da u najvećoj mogućoj meri štiti prava dece i njihovu privatnost. Stoga smatramo da je potrebno da napomenemo da mi:

  • NE prikupljamo, NE koristimo i NE otkrivamo podatke pomoću kojih se može stupiti u kontakt sa decom preko interneta;
  • NE prikupljamo lične podatke koji omogućuju komunikaciju van interneta.

Poveznice

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmeravanja s našeg bloga upute vas i/ili vaše dete na internet stranice čiji je sadržaj kvalitetan u smislu da ne potiče negativnosti. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se menjaju i ne možemo uvek garantovati za sadržaj svake adrese na koju vas usmerimo.

Ako imate bilo kakva pitanja ili dilema u vezi s našom Politikom zaštite ličnih podataka ili u vezi sa svojim iskustvima sa ovom internet adresom, molimo vas da nam se javite.

Izmene i ukidanje uslova korištenja

Blog Pingulingo pridržava pravo izmene ili ukidanja svih ili bilo kog dela ove internet lokacije te uslova korištenja u bilo kom trenutku. Promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obavešteni.

Datum poslednje izmene Politike privatnosti: 02.05.2018.